Workshops

På den här sidan kommer Utlandskongressens alla workshops, för 2019 presenteras allteftersom. Workshops kommer även presenteras på Facebook och Instagram. Håll ögonen öppna för spännande workshops! 


Sutureringsteknik - Skinpad.pro


Ett av våra klassiska och självklara workshop, sutureringsteknik! Du får chansen att prova på och förbättra dina kunskaper inom suturering!

Denna kurs omfattar grunderna inom olika sutureringstekniker. Kursen är till för dig som aldrig fått prova på att suturera, vill förfina dina kunskaper, men även för dig som vill testa på svårare suturteknink!  


Laparoskopi - Skinpad.pro


Temat på vår andra workshop är laparoskopi! Med denna wokrshop har du möjligheten att testa laparoskopi, workshop kombinerad med en teoretisk genom gång.

Laparoskopi & sutureringsteknik hålls av vår samarbetspartner, skinpad.pro! Under helgen kommer ni finna en massa intressanta event som hålls av dem där ni har möjlighet att vinna olika priser!


Fler workshops kommer presenteras inom kort! Mer information om hur du anmäler dig till workshopen kommer inom kort. Varje workshop kommer att anordnas vid mer än ett tillfälle under helgen.